Ou de Pasqua

Aquest any, ens hem decidit a fer un ou de pasqua. En un primer moment vam pensar que seria molt difícil de fer-lo, però buscant per internet, vam veure que no era per tant...
El primer que vam fer va ser anar a comprar un motlle per poder posar-hi la xocolata.

Ingredients per fer l'ou:

1 Tauleta de xocolata (Nosaltres vam agafar "Lindt 68%)
1 Motlle
1 mica de paciència

Primer de tot, el que vam fer va ser partir la tauleta de xocolata, ja que així primer fariem una part de l'ou i després l'altre.
Vam desfer la meitat al bany maria, important!! S'ha de vigilar que no ens caigui aigua a la xocolata, ja que sinó ens hi sortiran bombolles.
Un cop vam tenir la xocolata desfeta, ho vam treure del foc, i vam anar remenant fins que la xocolata es va refredar un xic, després amb calma es tira la xocolata desfeta al motlle i reparteix pel motlle per tots els costats, es deixa reposar en un lloc fresc i que no passi corrent d'aire, un cop la xocolata ja s'ha refredat i ha quedat compacta, nosaltres hi vam posar una altre capa de xocolata... Altre cop es deixa reposar aproximadament una hora i trenta minuts, vam llegir que és millor no posar-ho a la nevera perquè diuen que es queda blanca, nosaltres ho vam deixar al mateix lloc, en una sala fresca.
Fem el mateix en l'altre part de l'ou.
Per treure la xocolata del motlle, s'ha d'anar en compte de no trencar-lo.
Ara tocava la part més difícil per nosaltres, ajuntar les dues parts de l'ou, no sabíem com s'havia de fer, però se'ns va acudir de posar una planxa al foc, posar-hi la dues meitats i quan es començava a desfer la xocolata dels costats ajuntar-ho, altre cop a la sala i esperar.
Resultat: Un ou boníssim amb una xocolata negra d'un 68% de cacau, per tant als xocolaters que us agrada la xocolata negra una molt bona opció.
Esperem que us animeu a fer-la i fins a la próxima.

Fotos de l'elaboració

Desfent la xocolata al "Bany Maria"


La xocolata, repartida pel motlle


Les dues meitats ajuntades, formant l'ou


Comparació entre el nostre ou i un de compra


Trencant l'ou, per menjar-lo